دکتر سید مهدی موسوی پور گفت: از آنجا که هدف اصلی دامپزشکی تامین سلامت افراد جامعه بوسیله ی فراهم آوردن غذای سالم از طریق کنترل و نظارت بر فراورده های خام دامی از ابتدای تولید تا زمان مصرف می باشد، کشتارگاه ها نیز به عنوان بخشی از زنجیره تولید فراورده های خام دامی تحت نظارت دائم کارشناسان دامپزشکی می باشند

دکتر سید مهدی موسوی پور گفت: از آنجا که هدف اصلی دامپزشکی تامین سلامت افراد جامعه بوسیله ی فراهم آوردن غذای سالم از طریق کنترل و نظارت بر فراورده های خام دامی از ابتدای تولید تا زمان مصرف می باشد، کشتارگاه ها نیز به عنوان بخشی از زنجیره تولید فراورده های خام دامی تحت نظارت دائم کارشناسان دامپزشکی می باشند.

وی نظارت بر روند کشتار را شامل دو بخش بهداشتی و شرعی دانست و ادامه داد مسئولین فنی بهداشتی و ناظرین ذبح شرعی به عنوان نمایندگان دامپزشکی به صورت دائم بر کلیه مراحل ذبح و سلامت لاشه ها و کیفیت استحصال گوشت مرغ نظارت می نمایند. علاوه بر آن کارشناسان دامپزشکی با حضور دوره ای در کشتارگاه های طیور نقش مهمی در تضمین کیفیت و سلامت گوشت مصرفی شهروندان و جلوگیری از شیوع بیماری های مشترک و وارد شدن مواد غذایی آلوده به چرخه مصرف خانواده ها دارند.

 موسوی پور در انتها یاد آور شد: علاوه بر خط کشتار، خودروهای ورودی به کشتارگاه ها نیز از نظر داشتن گواهی حمل بهداشتی و خودروهای خروجی از نظر دارا بودن گواهی شستشوی قفس و خودرو کنترل شده  تا با رعایت اصول بهداشتی حمل، تا حد ممکن از انتقال و شیوع بیماری های خطرناک طیور در مناطق مختلف جلوگیری شود.

مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید

 









  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا